DEAR VIEWERS

Thank you for visiting my blog.
You may leave your comments & notes. It is much awaited & appreciated. Open your eyes & keep your mouth shut! Please read all entries, then you'll know me & understand my situation. If you feel uncomfortable with the content of my blog, please leave...
I'll write whatever I want!

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, January 18, 2010

2010

...

Year 2010 begins..

This year apa azam aku ye? Entahla.. BIARLAH RAHSIA.. Hahaha, mcm celebrity la pulak bg jwpn mcmtu. Ngeh3x

Tahun ni x sabar nak tunggu 20102010. Cantik kan nombor tu!

Tahun ni - sekarang aku dah x berapa kisah tentang perasaan org. Aku nak concentrate tentang perasaan aku. (yeke ni?? ye kot)

Asyik jaga hati org je, hati aku sendiri mcmana? Kalau org kata aku kejam, x berhati perut, degil, or x fikir perasaan org lain ke, lantakla..

Aku nak buat apa yg aku nak, ikut naluri & keinginan aku sebab aku pun nak hidup bahagia jugak; walaupun sedikit limited disebabkan faktor-faktor lain.

Yelah, ada org kata aku ni tak beriman, sbb tu jd mcmni. Kalau rasa diri tu bagus sgt, bimbinglah aku ni. Jgn dok kondem je.

Org yg baik xkan jemu membimbing & menolong org lain tanpa mengungkit kemudian hari. Ikhlas ke namanya tu kalau dok menyebut & mengungkit setiap kebaikan yg pernah ditaburkan?

Aku pun faham & reti jgk - org berbudi kita berbahasa... So, tahu lah aku... Aku pun bkn bdk kecik yg berumur 3 tahun lg.


2010 NEWLOOK - HOPEFULLY KECERIAAN TILL D END

...

1 comment:

syazyatie said...

sapela MALAUN yg kata ksue tak beriman tu. Siapa derang nak menilai iman kita. Derang pon lom tentu masuk syurga dh ada hati nak sumbat org lain masuk neraka. Waduh..waduh...kronik betul penyakit hati derang2 sekalian tu. Takpe..ksue concentrate on ur feeling first. That is most important now!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...