DEAR VIEWERS

Thank you for visiting my blog.
You may leave your comments & notes. It is much awaited & appreciated. Open your eyes & keep your mouth shut! Please read all entries, then you'll know me & understand my situation. If you feel uncomfortable with the content of my blog, please leave...
I'll write whatever I want!

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, March 7, 2011

Sinar Harian - Ahad...

...

Aisya happy.. wajah dia keluar kat paper Sinar Harian Ahad lagi :-)

[ARTIKEL] Adam Hargai Jasa Peminat (Sinar Harian)
by Aico Fc


‘Tanpa peminat, siapalah saya’. Sekalipun kedengaran klise, namun hakikat itu perlu diakui golongan artis yang memerlukan peminat untuk kekal di dalam industri seni tanah air.

Terdapat sesetengah artis sanggup melakukan apa sahaja untuk menjaga hubungan dengan peminat.

Tidak terkecuali anak kelahiran Sabah, Mohd Aizam Mat Saman atau lebih dikenali sebagai Adam, sekalipun sibuk dengan kerjaya seninya, namun dia cuba meluangkan masa bersama peminatnya.

Berikutan itu, sebagai menghargai jasa peminatnya, Adam mengadakan majlis makan dan santai bersama AicoVX atau lebih dikenali sebagai Adam Fan Club Malaysia di restoran Rafflesia Chicken Hut, The Mall, Kuala Lumpur, pada 26 Februari lalu.

Selain Adam, turut memeriahkan majlis itu, artis naungannya, Badboyz.

Menurutnya, tujuan majlis itu diadakan untuk mengeratkan hubungan antara dia dan peminat, serta meraikan kemunculan album terbarunya, Adam 4 yang akan berada di pasaran tidak lama lagi.

“Saya bertuah kerana mempunyai peminat yang sentiasa menyokong karier seni saya. Tambah bermakna, saya bukan sahaja mempunyai golongan peminat yang menyokong kerjaya saya sejak mula bertapak di dalam industri seni, sebaliknya saya bertuah kerana mempunyai peminat baru yang dapat saya lihat setiap kali mengadakan persembahan.

“Saya bersyukur kerana melalui AicoVX, saya dapat bertemu dan mengenali peminat dengan lebih dekat,”
katanya ketika dihubungi Sinar Harian.

Seramai 30 peminat bertuah turut serta dalam majlis serba ringkas selama tiga jam itu sebaik Adam selesai mengadakan persembahan dan sesi bertemu peminat di Selayang Mall.

Ahli AicoVX, Kannmani berkata, dia meminati Adam sejak awal kemunculannya kerana menganggap Adam boleh dikategorikan sebagai artis bertaraf antarabangsa.

Ini kerana, Adam sering membawa kelainan dari segi persembahan, tarian, konsep dan penampilan.

“Adam antara artis realiti TV yang masih unggul dan kekal di persada seni tanah air sehingga hari ini.

“Kelab peminat rasmi Adam bukan sekadar Fanclub, sebaliknya kami seperti satu keluarga di mana ketuanya adalah Adam. Oleh sebab itu, kelab peminat ini boleh kekal sehingga tujuh tahun sejak 2004 ditubuhkan dan kami akan terus menyokong karier Adam dalam sebarang bidang diceburinya. Kami sayangkan ahli kelab seperti mana kami sayangkan Adam sejak dahulu,”
katanya.

Menerusi majlis itu, ahli rasmi AicoVX menerima album Adam 4 setiap seorang yang mengandungi lima lagu dicipta Adam sepenuhnya beserta poster istimewa percuma.

Album Adam 4 edisi khas akan menyusul di pasaran tidak lama lagi dan mengandungi tambahan lima lagu instrumental.

Bagi yang ingin mendapatkannya, boleh menghubungi Aico Empire Group di laman sesawang, Facebook.

Bagi Fanclub yang ingin berkongsi cerita bersama artis kesayangan anda, boleh emelkan kepada aqmar.mustaza@sinarharian.com.my

Credit : http://www.sinarharian.com.my/sh/com/content/story8831700.asp

...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...