DEAR VIEWERS

Thank you for visiting my blog.
You may leave your comments & notes. It is much awaited & appreciated. Open your eyes & keep your mouth shut! Please read all entries, then you'll know me & understand my situation. If you feel uncomfortable with the content of my blog, please leave...
I'll write whatever I want!

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, March 24, 2011

Highest & Apology..

...

Aisya called.

Dia dah dapat markah utk paper BI for previous examination. She got 96% and the highest in the class. Syukur alhamdulillah.. sbb tulah berkobar-kobar dia call aku dari sekolah nak bagitau berita gembira ni kot.

Aku rasa ini ada kena mengena dengan kejadian malam tadi jugak kot. Lepas solat Maghrib, mengaji & sementara tunggu azan Isyak, elok borak-borak. Then x semena-mena aku naik angin terus merotan Aisya dengan bertelekung bagai.

Teruknya aku!

Aisya bagitau dia dah dapat markah bagi 2 subject dan aku jadi giler sekejap sebab dia dapat markah yang tidak memuaskan hati aku. Aku nak dia dapat 100% bukannya markah yang rendah. Mungkin bagi org lain markah tu dah ok but not for me. Sebenarnya bukan teruk sangat pun, ataupun fail ke.

Regret... Istiqfar...

Bila difikir semula, Aisya ni selalu jadi mangsa kemarahan aku. Benda kecik pun aku boleh naik angin. Ye betul.. aku xde tempat nak meluahkan. Pendam jek. X lepas. Then sekali meletup macam gunung berapi. Benda yang tak berkenaan / tak sepatutnya pun tarbabit sama jadi mangsa. Sian Aisya...

Maafkan Mummy sayang, Mummy sayang Aisya...


Aku selalu ingatkan diri aku untuk sabar dengan bermacam benda, dan aku boleh sabar.. tapi bila berdua dengan Aisya, sometimes aku ni jadi panas terus.

So, to calm myself also, today - aku puasa. Itu lebih baik untuk menyabarkan ku.. Lagipun aku memang selalu puasa sunat setiap Isnin & Khamis jika tidak ada keuzuran. Semoga kesabaran akan sentiasa menemaniku..

Doakan ye..

...

2 comments:

Idi said...

Dengan anak2 ni, memang mudah sgt nak naik darah. Saya pun sama je.. sabar2 la yek... Setan je semua tu, supaya punah keluarga. Bila dah punah keluarga, punah la masyarakat, bila dah punah masyarakat, punah la dunia..

So, sama2 la kita sabar ya..

Hunny.ZuhaiR.ZiNNiRaH said...

sama le ng owg k.sue.. slalu sangat marah2 zuhair.. adeh... pas marah mule la nyesah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...