DEAR VIEWERS

Thank you for visiting my blog.
You may leave your comments & notes. It is much awaited & appreciated. Open your eyes & keep your mouth shut! Please read all entries, then you'll know me & understand my situation. If you feel uncomfortable with the content of my blog, please leave...
I'll write whatever I want!

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, April 26, 2010

RAPID

...


Starting this morning, RAPID KL tukar laluan lagi. Huhu...

Almost a year ni, dah beberapa kali diorg tukar laluan lagi. Dari mula-mula naik 3 bas jadi 2 bas then jadi satu bas and now kena 2 bas semula. Kalau tunggu-tunggu xde bas, pandai-pandai la nak sampai ofis sebelum pukul 8 pagi ya..

For sure = More money & time to spend! *sigh*

~ ada la org tu kata nak bagi motor. Jangan banyak cakap.
Hellooo .......... it is hak kami & my money!

3 comments:

LIPISLADY said...

Assalamualaikum, mengapa sampai jadi macam tu, saya lama dah tak gi Kl, biasa kalau nak gerak dalam KL naik bas aja, kalau macam tu harus sesat saya nanti...

sue said...

Wa'alaikumussalam w.b.t.
Entahlah kak.. susah nak jwb knp boleh jd begitu tp normally kalau bas dlm town still remain d route. Yg pinggir kota ni je problematic sket kot

hazeleyed lady said...

...semuga tak menjejaskan tugas harian ...inilah Malaysia ku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...