DEAR VIEWERS

Thank you for visiting my blog.
You may leave your comments & notes. It is much awaited & appreciated. Open your eyes & keep your mouth shut! Please read all entries, then you'll know me & understand my situation. If you feel uncomfortable with the content of my blog, please leave...
I'll write whatever I want!

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Wednesday, February 3, 2010

Anonymous

...


Semenjak dua menjak ni ramai jugak anonymous yang prihatin menjengah & meninggalkan komen kat blog aku ni.

Bagi komen-komen yang sengaja nak menambahkan tekanan, menjatuhkan, mengutuk, menghina & mengkondem – terima kasih banyak-banyaklah ye…

Hentikanlah semua itu. Allah s.w.t. Maha Mengetahui identity & siapa ko tu…

FYI, kat akhirat nanti mulut ko akan dikunci dari berkata-kata & anggota lain ko yang akan menjawab segala-galanya.

Hidup mengganggu ketenteraman orang je… Asyik kata orang je salah, ko je semua betul. Sudah-sudah la tu…

Siapa ko yang nak menentukan aku manusia paling malang di dunia ini? Ko jangan nak berlagak macam ko pulak Tuhan.

Aku rasa aku tak perlu nak dengar komen tak berasas ko tu. Aku susah ke, aku sakit ke, aku sesak ke, bukan ko yang tolong aku. Ko tahu nak buat aku jadi down lagi je. Ols nak hentam orang je keje ko ye?

Nyah ko dari hidup aku! Aku tak perlukan ko! Aku pun tak nak tahu sapa ko. Peduliklah! Ada aku kesah? Sedarlah! Rumah kata pergi, kubur kata mari.

Takkan semata-mata sebab ko, aku nak private kan blog aku ni? NO lah… Aku selesa ber’blog’ing. Aku rasa release sikit berkongsi di blog aku ini. Ini hak aku!

Aku tahu ko pun suka baca blog aku ni. Ko mengikutinya… prihatin jugak ko kat aku sebenarnya ye… Hihihik :D

Ko nak tahu jugak perkembangan aku ni walaupun ko menyampah dengan aku ni & kata aku macam-macam sebab tu ko bukak jugak page ini… :P

'W E M L'


...

2 comments:

syazyatie said...

haha...bengong to anony yg keji itu. sy tak sanggup nak publickan blog sy.nak2 lagi bila satu tau sape anony tu. lagi sy nyampah tgk muka dia yg huduh tu.
niway..go ksue go!! u can do it!

Anonymous said...

ko ni elok masuk hospital gilo jee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...