DEAR VIEWERS

Thank you for visiting my blog.
You may leave your comments & notes. It is much awaited & appreciated. Open your eyes & keep your mouth shut! Please read all entries, then you'll know me & understand my situation. If you feel uncomfortable with the content of my blog, please leave...
I'll write whatever I want!

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Thursday, April 16, 2015

No Tittle..

...

Time flies..

Tak sangka, rupa-rupanya dah almost 6 years.

Yup, I started this routine from middle or end of 2009 till now.


Istiqamah.

InshaaAllah.

Mudah-mudahan hingga akhir hayat.

Dahulu mula-mula aku buat ni ramai yang kutuk. Kata aku terpaksa ikat perut lah, itu lah, ini lah, tak de duit la, sebab tu macamtu.. kononnya. Biarlah mereka berkata apa sahaja.


Whatever it is, Allah Maha Esa.. Maha Mengetahui segala-galanya.

Rakan-rakan disekelilingku pun dah tau.  My boss lagilah..

They respect. I ok je. Tak kisah pun if they all nak buat apa-apa kat office.

Aku masih meneruskannya.  InshaaAllah... Jika diberikan kesihatan yang baik serta tiada keuzuran.  PUASA.... Setiap hari Isnin dan Khamis.  Kadang-kadang direct dari hari Isnin hingga Khamis.

Alhamdulillah.

Mungkin juga ini adalah kunci rahsia kesabaranku sebagai hamba yang lemah lagi hina dalam menempuhi dugaan selagi berada di muka bumi ini.

 ...


1 comment:

PAIDI HASAN said...

Blog walking...
Nice reading material...
Follow me back...

www.paidihasan.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...